Van risico tot kans
From risk to opportunity

Algemene voorwaarden en privacyverklaring

Algemene Voorwaarden

In het kort: 

Black Stallion B.V. hanteert net als bijna elke andere onderneming algemene voorwaarden. In deze voorwaarden, die op alle offertes, offerteverzoeken, overeenkomsten en activiteiten van Black Stallion B.V. toepassing zijn, worden een aantal belangrijke zaken geregeld. Bijvoorbeeld verplichtingen en rechten van beide partijen, de basis waarop overeenkomsten worden aangegaan (meestal als inspanningsverbintenis), nakoming van verplichtingen, betaling en aansprakelijkheid.

U vindt de volledige Algemene Voorwaarden door hier te klikken. 

Privacyverklaring en cookies

In het kort: 

Black Stallion B.V. neemt uw privacy serieus. Door contact te hebben met ons worden uiteraard enkele gegevens door ons opgeslagen en bewaard, zoals uw voor- en achternaam, het bedrijf namens wie u contact met ons heeft, uw (bij voorkeur zakelijke) e-mail adres en telefoonnummer, en gegevens die normaal zijn om te weten en te bewaren in zakelijke contacten, zoals bijvoorbeeld uw aanspreektitel of functie in het bedrijf. 

Het kan ook zijn dat wij deze gegevens opslaan omdat u elders als contactpersoon wordt genoemd van uw bedrijf, omdat wij elkaar op een beurs hebben gesproken, of omdat u ons uw visitekaartje gegeven heeft. Deze gegevens gebruiken wij uitsluitend om zakelijk contact met u te kunnen hebben. Wij verstrekken deze nimmer aan derden, tenzij de wet ons daartoe dwingt, u daarom verzoekt, of als dit inherent is aan onze zakelijke relatie. 

Onze volledige Privacyverklaring vindt u door hier te klikken

En verder: 

Wij versturen geen spam. Onze "Goed om te weten..."-nieuwsbrief, eventuele verdere tips of belangrijke informatie sturen wij soms (met zelfbeheersing) aan de contactpersonen bij relaties via hun eigen zakelijke e-mail adres. Wij voelen niet de behoefte om iets de wereld in te roepen bij alles wat er gebeurt, alleen als er iets te melden is waarvan wij denken dat het wellicht nuttig is voor u. Dit gezegd hebbend: u kunt via ons contactformulier altijd laten weten dat wij u niet meer dienen te bellen of mailen, en wij volgen dit natuurlijk op. 

Nogmaals: wij verkopen nooit klantgegevens, zelfs niet van rechtspersonen, aan wie dan ook. 

Wat betreft cookies, misschien klinkt het ouderwets, maar wij vinden wij die alleen gepast bij de koffie of thee. Om eerlijk te zijn, wij weten niet eens hoe we die zouden moeten plaatsen. Wel houden wij bij - via een Statcounter applicatie - hoeveel bezoeken op onze website plaatsvinden, en uit welk land of welke regio, maar dit is niet te herleiden tot persoonlijke gegevens of zelfs maar IP-adres details. Al dit soort sneaky zaken hebben wij niet nodig, wij gebruiken ze niet, we houden er niet van en wij betalen er al helemaal niet voor. Zo simpel is het. 

Daarom hoeft u bij ons dus ook geen keuze aan te klikken; wij bewaren alleen de strikt noodzakelijke gegevens en onze website werkt ook goed zonder extra keuzes te maken.

Om dezelfde redenen gebruiken wij ook geen persoonlijke of bedrijfsgegevens voor analytische doeleinden. Wij kunnen onze tijd wel beter gebruiken. Als wij denken dat onze diensten interessant kunnen zijn voor een bepaalde ondernemer, laten we dit één op één weten aan een openbaar genoemde vertegenwoordiger, of aan de directie. Gewoon door handmatig te zoeken in openbaar beschikbare gegevens...