Van risico tot kans
From risk to opportunity

Voorwaarden, aansprakelijkheid, product recall, claims en andere hoofdbrekens.

Het risico van brand of inbraak begrijpen we allemaal. Wat we daaraan kunnen doen is ook te overzien. Minder zichtbare risico's hebben te maken met wat uw onderneming maakt, verkoopt en doet. En met de andere partijen in uw leverings- en dienstenketen. 

De impact van die minder tastbare risico's kan enorm zijn. Het goede nieuws is echter dat u zelf al veel kunt doen om deze risico's te verminderen en te beheersen. Probeer dus eerst te ontdekken wat u zelf kunt aanpakkenvóórdat u onnodig veel uitgeeft aan uw advocaat en verzekeringsagent. Ik kan daarbij helpen. 

Ik ben géén assurantie-agent, advocaat of financieel adviseur. Ik verkoop geen verzekeringen of andere financiële producten. Wel heb ik 40+ jaren ervaring op dit gebied, en help graag bij de stappen die u zelf kunt zetten: als sparring partner voor een paar uur klankborden bij een kop koffie, of als deelnemer in uw crisisteam. 

Win-win situatie:

Het voordeel voor u is dat u tegen geringe kosten een beter inzicht krijgt in uw risico. U kunt dan veel gerichter uw juridische vragen stellen, en aangeven welke verzekeringsbescherming u wilt inkopen. Daardoor kunt u de verzekeringspremies lager houden en uw eventuele juridische kosten beperken tot wat echt nodig is.

Natuurlijk is dit voor mij een vorm van extra inkomen. Het echte voordeel voor mij is echter dat ik, na zo lang met plezier full-time in de risico- en verzekeringwereld te hebben gewerkt, toch nog voor een deel van mijn tijd op dit gebied actief kan blijven, en mijn ervaringen nuttig kan blijven maken voor ondernemers.  

Als u verder leest ontdekt u hoe u gebruik kunt maken van onze ervaring. In de voorbeelden in de brochure komt u bovendien meer te weten over de pragmatische aanpak waarmee onze ervaring voor u kan worden ingezet.


Jacques Timmers

Black Stallion B.V.

Beemd 12831 XH Gouderak

tel.:   +31 (0)6 2471 6388

mail:  jacques@blackstallion-nl.nl 

Inschrijvingsnummer KvK: 68266618

BTW-nummer: NL8573.67.328.B01

Onze Algemene Voorwaarden vindt u hier

Onze Privacyverklaring vindt u hier

2020 © Black Stallion B.V.

Deze website is gemaakt  met Hostnet Website Maker