Van risico tot kans
From risk to opportunity

Ons bedrijf

Wij hebben 40 jaar ervaring aan boord op het gebied van ondernemersrisico's, die te maken hebben met de relatie tussen bedrijven, hun activiteiten, diensten, producten en de markt. En - in de persoon van de oprichtster - nog eens bijna 25 jaar ervaring op het gebied van trading tussen Europa en Azië. Die kennis en ervaring delen wij graag met u, als sparring partner, zodat u betere keuzes maakt bij uw risicomanagement investeringen.  

Hoewel wij een netwerk van externe specialisten hebben waarop wij zo nodig een beroep kunnen doen, hebben wij geen belangen bij verzekeraars, advies- of advocatenkantoren of andere externe partijen. Wij ontvangen geen  van derden. Als wij door u worden ingeschakeld hebben wij alleen met u, onze klant, te maken. 

Black Stallion B.V. kent geen ingewikkelde organisatiestructuur, geen vastliggende serviceconcepten en al helemaal geen bureaucratie. U kunt ons vragen voor een paar uur klankborden of inzetten bij een groter en langduriger project. Elke cliënt is groot genoeg: er gelden geen ondergrenzen voor het aantal uren werk of de omvang van het bedrijf. Wij zijn er dus zeer zeker ook voor de ZZP-er of MKB-er.  

Als u meer wilt weten, bel of mail dan met ons, of laat een bericht achter via het contactformulier op deze pagina. 


Jacques Timmers

Black Stallion B.V.
Beemd 1
2831 XH Gouderak

tel.:     +31 (0)6 2471 6388

mail:    jacques@blackstallion-nl.nl

Inschrijvingsnummer KVK 68266618
BTW-nummer    NL8573.67.328.B01

© 2020, Black Stallion B.V.

Deze website is gemaakt met Hostnet Website Maker